lollsan82

Alla inlägg den 12 mars 2012

Av Louise - 12 mars 2012 19:43

Ja jösses vilken dag, min lugna måndag.....när alla barnen kommit iväg imorse så åkte jag och sambon iväg en stund för att sen komma tillbaka lagom till att han skulle hinna äta och åka till jobbet. När sambon åkt och en lugn tystnad infunnit sig så startade jag med dom vanliga hemma sysslorna. Mitt i tvätten så kände jag bara " varför inte unna sig en lugn dusch" här hemma är det nämligen så att när pappa duschar så får han vara själv, när det är mammas tur så har hon 3 par ögon på sig och ett gäng badsaker som glatt kastas ner i badkaret eller ännu bättre på mamma. Hur som helst NU ska jag unna mig lite egen tid!! När jag precis är på väg in i duschen så ringer det på dörren. Eftersom jag inte är någon beach 2012 eller för den delen 2013 så hade jag ingen större lust att öppna dörren i bara handduken. Personen ringer igen och jag kommer på mig själv att försöka smyga ut från badrummet som om jag syndat genom att vara i badrummet dagtid. Precis när jag passerar dörren hör jag "gubben" högljutt Sucka och mumla något. Gubben börjar böka i brevlådan och trycker ner något för att sedan som en 3 åring klampa ner för trapporna. Efter 10 min vågar jag mig ut och ser då att det är en tapet bok. På boken sitter en liten lapp med infon att onsdag kommer vi och ska fixa 2 st sovrum. Haha tjena glömde jag berätta att det bor 5!!!! St barn här. Hade varit lite skönt med lite mer tid men men sånt e livet. Dagis hade iaf gått bra. Skönt. Äntligen är det kväll och måndagen börjar lida mot sitt slut, iaf för mig. Jag ska kolla på familjen annorlunda och kopplar av inför morgondagens flyttande och ner plockande. Hoppas ni som läser har en härlig måndags kväll. <3<3<3

Av Louise - 12 mars 2012 13:03

Efter en sjukt härlig helg med mycket tjo och tjim, så tänkte jag unna mig en lugn måndag. Ja jo tjena....Morgonen börja med att jag lyfter huvudet från kudden och känner att den sitter faktiskt inte fast i fejjan som den har gjort nu några mornar. Det kan kanske ha att göra med att solen skiner, snön är borta och mycket negativt är borta från mitt liv, men hur som helst. Jag gör ett hopp ur sängen (kanske lite för fort) tjongar i knät i Natalies spjälsäng och hon vaknar ju självklart med ett ryck och bränner av den högsta opera tonen jag hört.Hon tycker självklart att sämre mamma får man ju leta efter. Jaja med ett litet leende och en gapande liten på armen går vi ut från sovrummet för att försöka möta upp resten av Goa familjen. Jag möts ganska så snabbt av en lite ovanlig morgon doft och beger mig genast till köket för att undersöka varför inte kaffet är klart. Jag MÅSTE nämligen ha kaffe på morgonen för att kunna fungera som människa. I köket står min sambo och ser helt galen ut med en stekpanna i högsta hugg. Jag brister ut lite lätt i skratt och frågar vad han håller på med. Steker pannkakor!!!! får jag lite surt tillbaka. -öh okej....han berättar då surt att min äldsta son kommit på morgonen och berättat att dom har utflykt och ska ha med sig matsäck. Mamma pedagogiken kommer från och med Tjo och tjim så äter barnen frukost, kläs på, och stora på väg till skolan och dom små är efter 5 veckor hemma oxå på g till dagis. Tyvärr är inte min " lugna " dag över men jag får fortsätta senare eftersom det är dax för hela björnligan att komma hem.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Hej och välkommen till min kaotiska men samtidigt mysiga vardag. Familjen består av mig, min gubbe och 5 spralliga barn.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards